Sø & Jordarbejde

Hos Bajlum Entreprenørfirma ApS i Roslev, laver vi jordarbejde for private, landbrug og byggeentreprenører i Skive, Viborg og områderne omkring. Det kan være alle former for jordarbejde, såsom bygge​modning og afgravning til byggeri med videre. ​Byggemodning, afgravning og andet jordarbejde. Vi har stor erfaring og en alsidig maskinpark, som gør os i stand til, at udføre jordarbejde i forbindelse med byggeri, anlæg og byggemodning. Vi tilbyder afgravning af jord, udgravning til kældre, etablering af sandpuder.

​Vi kan blandt andet tilbyde jordarbejde i forbindelse med byggemodning af huse, men også i forbindelse med byggeri af blandt andet industribygninger, stalde for landmænd og så videre.

​Vi udfører også gerne jordarbejdet til belægningsarbejde. Vi har en alsidig maskinpark, som rummer blandt andet en bulldozer, en lastbil og en række entreprenørmaskiner. Dertil kommer, at vi har over 20 års erfaring med jord- og gravearbejde. Dermed kan du være sikker på, at vi kan løse opgaven effektivt og professionelt. Vi har stor erfaring med etablering af søer. Vi har mere end 20 års erfaring i udgravning af søer.

Vi kommer gerne hos dig, for at besigtige og vejlede dig i etablering af søer og vandhuller. Vi planlægger jævnlig en tur rundt i landet med gravemaskinen og egen blokvogn hvor der planlægges en rute for at minimere udgifter til blokvognstransport.

Kontakt os for at få et tilbud på jord- og gravearbejde

Du er velkommen til, at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, inden for, grave- og jordarbejde. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, og vi tilbyder også råd og vejledning, forud for din opgave. Du kan sende en e-mail til info@bajlum-ent.dk, eller du kan ringe på telefon 40 29 01 97 for at aftale videre.​

Du kan også benytte kontaktformularen her til højre, og blive kontaktet af os.

Skriv til os
Ring os op