Professionel nedbrydning i områderne omkring Skive, Mors og Viborg

Bajlum Entreprenørfirma har stor erfaring med professionel nedbrydning

Har du brug for nedbrydning nær Skive, Viborg eller Mors? Bygningsrenovering i ældre byområder kræver ofte en omhyggelig og præcis tilgang. Dette gælder især når det gælder bygninger, der støder op til hinanden eller har historisk værdi. I sådanne tilfælde er det afgørende at trække på erfaringen fra os, der specialiserer sig i professionel nedbrydning. Bajlum Entreprenørfirma har det nødvendige udstyr. Vi besidder den tekniske ekspertise til at sikre, at nedbrydningsprocessen foregår sikkert, effektivt og med minimal skade på nærliggende strukturer. Ved at vælge en Bajlum Entreprenørfirma, der er dygtig inden for professionel nedbrydning, kan du have tillid til, at renoveringsprojektet starter på det stærkest mulige grundlag. Vi er medlem af Byg Garanti, så du er sikret i dit byggeprojekt.

Hos Bajlum Entreprenørfirma ApS i Roslev, har vi stor ekspertise med alle former for nedbrydning. Vi udfører nedbrydning for både private og erhverv, i og nær byerne Skive og Viborg. ​Det kan også være nedrivning af en mindre garage. ​Vi udfører alle former for nedbrydning, og vi kan samtidig tilbyde udgravning til sandpude, samt andre opgaver i forbindelse med det efterfølgende byggeri.

Bajlum Entreprenørfirma råder over en stor maskinpark, som vi benytter til nedbrydning. Vi råder blandt andet over en 4-akslet lastbil, samt en række forskellige grave- og entreprenørmaskiner, som kan klare de fleste opgaver.​

Vi har over 20 års erfaring, som nedbrydningsfirma. Det er din sikkerhed for, at vi har styr på, hvad vi laver. ​Vi, og vores medarbejdere, er med andre ord klar til både simple og komplicerede nedbrydningsopgaver.

​Få et uforpligtende tilbud på en nedrivningsopgave

Ønsker du at høre mere, er du er meget velkommen til at kontakte os, for mere information om  vores nedbrydningsfirma og vores ydelser. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en nedbrydningsopgave.

Du kan altid kontakte os på telefon 40 29 01 97 for at stille spørgsmål eller aftale et møde. Du kan også skrive til info@bajlum-ent.dk.​

​Vil du ringes op vedrørende din opgave? Benyt gerne kontaktformularen her i højre side.

Skriv til os
Ring os op