Sandpude-opbygning

​Sandpude-opbygning samt levering af sand og grus

Hos Bajlum Entreprenørfirma ApS i Roslev ved Skive, nær Viborg, kan vi etablere en sandpude-opbygning i forbindelse med byggeri af alt fra parcelhuse til fabriksbygninger. Vi laver alt fra levering af sand og grus til udgravning og sandpude-opbygning.

​Stor erfaring med enhver form for sandpude-opbygning
Vi tilbyder forskellige former for byggemodning, kloakering og jordarbejde, herunder sandpude-opbygning. Vi varetager alle opgaver fra afgravning af muld, levering af sand og den endelige sandpudefundering.

Vi udfører også gerne andre opgaver i forbindelse med byggeri, såsom at etablere belægninger, stenmure og relaterede jord-, beton- og anlægsopgaver, samt kloakarbejde. Vi står også gerne til rådighed med råd og vejledning.​

​Vi har lavet sandpudefunderinger i over 20 år, hvor vi også har lavet alle andre byggeopgaver.

Vi, og vores seks medarbejdere, er med andre ord altid klar til en ny opgave. Det kan være både små og store arbejdsopgaver, og du kan altid være sikker på en solid sandpude-opbygning og etablering af fundament.

Få et tilbud på en sandpudefundering ved byggeri
Du er velkommen til, at høre mere om vores virksomhed eller aftale et møde, hvor vi gennemgår jeres byggeplaner. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud på en sandpude-opbygning og det øvrige jordarbejde, for dig.

Du kan ringe til os på telefon 40 29 01 97, for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@bajlum-ent.dk.​

Du kan desuden benytte dig af kontaktformularen, her til højre, for at blive kontaktet af os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os