Jordarbejde

Jordarbejde for private, landbrug og entreprenører

Hos Bajlum Entreprenørfirma ApS i Roslev, laver vi jordarbejde for private, landbrug og byggeentreprenører i Skive, Viborg og områderne omkring. Det kan være alle former for jordarbejde, såsom bygge​modning og afgravning til byggeri med videre.

​Byggemodning, afgravning og andet jordarbejde
Vi har stor erfaring og en alsidig maskinpark, som gør os i stand til, at udføre jordarbejde i forbindelse med byggeri, anlæg og byggemodning. Vi tilbyder afgravning af jord, udgravning til kældre, etablering af sandpuder og anlæg af kloakker.

​Vi kan blandt andet tilbyde jordarbejde i forbindelse med byggemodning af huse, men også i forbindelse med byggeri af blandt andet industribygninger, stalde for landmænd og så videre.

​Vi udfører også gerne forskellige former for belægningsarbejde.

Vi har en alsidig maskinpark, som rummer blandt andet en bulldozer, en lastbil og en række entreprenørmaskiner.

​Dertil kommer, at vi har over 20 års erfaring med kloak-, jord- og gravearbejde. Dermed kan du være sikker på, at vi kan løse opgaven effektivt og professionelt.

Kontakt os for at få et tilbud på jord- og gravearbejde
Du er velkommen til, at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, inden for blandt andet kloak-, grave- og jordarbejde. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, og vi tilbyder også råd og vejledning, forud for din opgave.

​Du kan sende en e-mail til info@bajlum-ent.dk, eller du kan ringe på telefon 40 29 01 97 for at aftale videre.​

​Du kan også benytte kontaktformularen her til højre, og blive kontaktet af os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os