Nedbrydning og nedrivning

​Nedbrydning fra kompetent nedbrydningsfirma

Hos Bajlum Entreprenørfirma ApS i Roslev, har vi stor ekspertise med alle former for nedbrydning, for både private og erhverv, i og nær byerne Skive og Viborg.

Vi har mange års erfaring som nedbrydningsfirma, og vi kan varetage nedbrydning af både små og store ejendomme. Det kan også være nedrivning af en mindre garage.

​Alle former for nedrivning og nedbrydning
Vi udfører alle former for nedbrydning, og vi kan samtidig tilbyde udgravning og kloakering, samt andre opgaver i forbindelse med det efterfølgende byggeri. Vi tilbyder endvidere miljøsanering og lignende delvise nedbrydningsopgaver.

​Vi har en stor maskinpark, som vi benytter til nedbrydning. Vi råder blandt andet over en 4-akslet lastbil, samt en række forskellige grave- og entreprenørmaskiner, som kan klare de fleste opgaver.​

Vi har over 20 års erfaring, som nedbrydningsfirma. Det er din sikkerhed for, at vi har styr på, hvad vi laver.

Vi, og vores seks medarbejdere, er med andre ord klar til både simple og komplicerede nedbrydningsopgaver.

​Få et uforpligtende tilbud på en nedrivningssopgave
Du er meget velkommen til at få mere, at vide om vores nedbrydningsfirma og vores ydelser. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en nedbrydning eller nedrivning.

​Du kan ringe til os på telefon 40 29 01 97 for at stille spørgsmål eller aftale et møde. Du kan også skrive til info@bajlum-ent.dk.​

Vil du ringes op vedrørende din opgave? Benyt gerne kontaktformularen her i højre side.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os