Miljøsanering

​Miljøsanering af PCB, bly og asbest med videre

Hos Bajlum Entreprenørfirma ApS i Roslev tilbyder vi nedrivning og miljøsanering i byerne, og områderne, omkring Skive og Viborg. Det gælder især miljøsanering i forbindelse med for eksempel PCB, bly og asbest.

​Asbest er blevet brugt i forbindelse med blandt andet isolering og brandbeskyttelse, men i dag er det forbudt at anvende asbest.

​Alt fra screening til den egentlige miljøsanering
Vi har stor ekspertise med miljøsanering af både små og store ejendomme. Vi kan varetage alt fra screeningen, således alle krav er på plads, til nedrivning og bortskaffelse af farlige materialer.

​Vi står også gerne for etablering af sandpude og andre former for jordarbejde. Vi har over 20 års erfaring med miljøsanering og alle former for nedbrydning.​

Derfor er vi, og vores seks medarbejdere, altid klar til både simple og komplicerede arbejdsopgaver. Du kan derfor være sikker på, at vi lever op til alle krav og leverer et godt resultat.

​Få tilbud på sanering af asbest, bly & PCB
Du er velkommen til, at få flere oplysninger om sanering af asbest, bly og PCB, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kigger på ejendommen. Derpå udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på miljøsanering.

Du kan ringe på telefon 40 29 01 97 for at aftale et møde. Du kan også sende os en e-mail på info@bajlum-ent.dk.​

Vil du gerne kontaktes for en uforpligtende samtale, vedrørende asbestsanering eller anden miljøsanering, kan du udfylde kontaktformularen her til højre, og blive kontaktet af os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os